Potrebujete pomoč? +386 (0) 41 763 501
RTV Servis ZIP, Boštjan Gorečan s.p.
Košarica
Košarica
Potrebujete pomoč? +386 (0) 41 763 501
RTV Servis ZIP, Boštjan Gorečan s.p.
Košarica
Spletni nakup
Metalnova AKTIVNA LIKALNA MIZA DUETTO
Znamka: Metalnova
Interna oznaka: metalnovaaktmiza
Metalnova

225.00 €
info


Če bi radi svoj likalnik nadgradili z možnostmi, ki jih ponuja aktivna likalna miza, jo lahko naknadno dokupite. Samostojna likalna miza je nepogrešljiv dodatek parnim likalnikom, katerim funkcionalnost še izboljšate.

Na veliki likalni površini (120 × 45 cm) z lahkoto likate tudi velike kose oblačil. Sesalni sistem tkanino prilepi na mizo, kar preprečuje nastajanje gub. Odvečna para ne puhti v obraz, saj jo sistem sočasno odsesa. Ogrevana površina likalne mize skrajša čas sušenja tkanin.

Funkcionalna aktivna likalna miza z gretjem, napihovanjem in odsesavanjem:

  • Odsesavanje zagotavlja tesno prileganje tkanine na površino likalne deske, globok prodor pare v tkanino in odstranjevanje odvečne vlage iz tkanine.


Omogoča lažje likanje lahkih in drsnih tkanin (svila ) saj so pritrjene na likalno desko, so nedrseče in enostavne za likanje. V debele tkanine, kot so kavbojke, para prodre skozi in se tako hitreje gladijo.

  •  Napihovanje je koristno pri likanju občutljivih tkanin. Ventilator pod likalno mizo deluje tudi v obratni smeri. Napihovalni sistem napihne oblačilo, tako da s pomočjo zračne blazine omogoči pod likalnikom vedno napeto tkanino. To bistveno olajša likanje, skrajša čas dela in seveda prepreči nastajanje gub pri likanju nabranih kril, moških srajc in drugih občutljivih tkanin.
     
  • Ogrevana likalna deska vam pomaga hitro likati rahlo vlažno perilo in preprečuje, da bi se delovna površina sistema zmočila. Idealno je za likanje posteljnine, zaves, prtov in težkih tkanin.   


Miza ima veliko kovinsko odlagalno polico primerno za vse vrste likalnikov in likalnih postaj.

Likalna deska se lahko prilagaja po vaši višini s 6 položaji od 76 do 100 cm nastavitvijo višine, ki omogoča udobno likanje.

Tehnične lastnosti

Likalna deska: da
Barva: kovinska/metal
Širina: 45 cm
Dolžina: 120 cm
Višina: 6 položajev od 76 do 100 cm


RTV servis ZIP - Telefon
RTV servis ZIP - SMS