Potrebujete pomoč? +386 (0) 41 763 501
RTV Servis ZIP, Boštjan Gorečan s.p.
Košarica
Košarica
Potrebujete pomoč? +386 (0) 41 763 501
RTV Servis ZIP, Boštjan Gorečan s.p.
Košarica
Spletni nakup
Metalnova PARNI LIKALNIK GENIUS 2000
Znamka: Metalnova
Interna oznaka: metalnovaplg2000
Metalnova

299.00 €
info


GENIUS 2000 CERAMIC ima veliko prednosti. Največja posebnost je sistem PS, kar pomeni, da za dolivanje vode v kotliček ni potrebno čakati, da se aparat ohladi. Voda v kotličku se segreje v nekaj minutah, zato sistem PS omogoča, da v pičlih 4 minutah po vklopu, že lahko začnete z likanjem. Para se ustvarja neprekinjeno, z likanjem začnete hitro in ga tudi prej dokončate, saj se med likanjem za dolivanje vode ni potrebno ustavljati in čakati, da se aparat ohladi. Tudi takrat, ko želite zlikati samo eno oblačilo, za segrevanje ni potrebno čakati in tako izgubljati dragocene energije. Voda se v kotliček polni samodejno. Poseben senzor za nadzor vode vklopi črpalko, ki v kotliček pošlje novo količino vode in ga napolni do potrebnega nivoja. Rezervoar ni pod pritiskom.

Tudi zaradi keramične likalne ploskve likalnika je likanje lažje in hitrejše, saj likalnik lahkotno drsi po površini. Keramična likalna površina poskrbi tudi, da likalnik ne pušča neprijetnega svetlečega učinka pri likanju temnih oblačil, zato ni potrebno uporabljati teflonskega nastavka. Likalna površina se z lahkoto očisti in je zaščitena pred zunanjimi agensi, zato ne oksidira. 

GENIUS 2000 CERAMIC pri svojem delovanju varčuje z energijo, saj keramična površina zadržuje več toplote. Temperatura je ves čas delovanja konstantna, toplota pa je razpršena po celotni likalni površini enakomerno. Z GENIUS 2000 CERAMIC so rezultati hitro vidni.

Tehnične lastnosti

Oznaka modela: Genius 2000 Ceramic
Moč grelcev (kotliček + likalnik): 2100 W
Kotliček: inox
Moč potiska pare: 3,5 Ba
Prostornina uparjalnega kotlička: 1,5 L
Sistem uparjevanja: PS
Samodejno dolivanje vode: DA
Gumb za prilagajanje količine pare: DA


RTV servis ZIP - Telefon
RTV servis ZIP - SMS