Potrebujete pomoč? +386 (0) 41 763 501
RTV Servis ZIP, Boštjan Gorečan s.p.
Košarica
Košarica
Potrebujete pomoč? +386 (0) 41 763 501
RTV Servis ZIP, Boštjan Gorečan s.p.
Košarica

Likanje


Likanje

Ker živimo v času, ko se nam vedno mudi in nikoli nimamo časa, a videz naših oblačil je zelo pomemben, strmimo k hitremu in učinkovitemu likanju.

Rešitev je v likalnikih in likalnih sistemih na suho paro. Likalnik deluje na  pregreto paro, ki pod pritiskom prodira globoko v tkanino, kjer mehča in gladi vlakna. Rezultat je v trenutku gladko oblačilo. Toploto in vlago sproti odvaja odsesovalni sistem v likalni mizi, zato je obleka takoj suha. Lahko jo zložimo in pospravimo - naravnost v omaro.Profesionalni likalni sistemi in likalne deske

Metalnova

Metalnova izdeluje profesionalne likalne sisteme in likalne deske pod blagovno znamko Metalnova. Metalnova, ustanovljena leta 1980 v Italiji, je bila vedno v ospredju italijanskega sektorja likalnih sistemov, zahvaljujoč stalnim inovacijam izdelkov in nenehnemu prizadevanju za kakovost in tehnološko odličnost. Zaradi vsakodnevne zaveze je podjetje pridobilo pomemben tržni delež v domačem likalnem sektorju. Glavni cilj Metalnove je ponuditi poštene izdelke, ki prispevajo k zadovoljstvu življenja naših uporabnikov. Poslanstvo podjetja je v skladu s filozofijo izboljšanja podjetja zadovoljiti končnega uporabnika.


Preverite ponudbo likalnikov, likalnih sistemov
RTV servis ZIP - Telefon
RTV servis ZIP - SMS